Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
České Budějovice připravují na 28. srpna Vodní hry na Malši
 
      Možnost strávit netradiční odpoledne nabízejí na 28. srpna České Budějovice. Slepé rameno řeky Malše v centru města totiž bude dějištěm Vodních her 2004. Zúčastnit se mohou pětičlenná družstva dospělých, v nichž bude minimálně jedna žena.

 
Týmy musejí mít název a jejich členové stejné poznávací znamení, řekla ČTK mluvčí magistrátu Jitka Welzlová. Organizátoři podle ní předpokládají účast lidí, kteří mají rádi recesi a umějí si udělat legraci sami ze sebe. "Soutěžní dráha bude umístěna nad vodou. Obsah disciplin naznačují jejich názvy, jako vodní chodec, Baron Prášil, hopsing, přelet nad sinicemi, hoblovaná či tlačená. Cenami pro nejlepší je velké, střední a menší množství piva. Každý soutěžící navíc obdrží cenu útěchy," upřesnila Welzlová.

Zájemci o účast ve Vodních hrách se mohou do 25. srpna přihlásit na odboru kultury magistrátu, telefon 386 801 401-2, fax 386 801 417, e-mail sedlakovai@c-budejovice.cz. Start her je 28. srpna ve 14:00 u penzionu Klika, čas od 13:00 do 13:45 je vyhrazen pro prezenci družstev.

ČTK

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>