Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Předpověď počasí pro Českou republiku na pátek až neděli
 
      PRAHA 17. května - V pátek bude přes území České republiky přecházet studená fronta dále k východu a za ní bude pronikat chladný vzduch od severozápadu. V noci se očekává oblačno až zataženo a místy přeháňky nebo bouřky. Noční teploty 14 až deset st. C, na západě území místy až osm st. C. Přes den bude v Čechách většinou oblačno a místy přeháňky.

 
Na Moravě a ve Slezsku se očekává oblačno až zataženo a místy déšť nebo přeháňky, ojediněle i možnost bouřky. Denní teploty 13 až 17 st. C. Teplota vzduchu v nadmořské výšce 1000 metrů bude osm st. C. Vát bude západní až severozápadní vítr rychlostí 14 až 28 kilometrů za hodinu. Tlaková tendence: slabý vzestup. Rozptylové podmínky budou dobré.
V sobotu a v neděli se v přílivu chladného vzduchu rozšíří na území České republiky výběžek vyššího tlaku od severozápadu. V sobotu se očekává polojasno až oblačno a místy přeháňky. Noční teploty osm až čtyři st. C. Denní teploty 11 až 15 st. C.
V neděli bude většinou polojasno, ráno ojediněle mlhy. Noční teploty sedm až tři st. C. Denní teploty 14 až 18 st. C. V sobotu vychází Slunce v 05:09 a zapadá ve 20:45, Měsíc vychází v sobotu v 04:00 a zapadá v 16:21.

ČTK

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>