Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Na charter s lode.cz
 
      S radostí vám oznamuji, že jsme na našich stránkách začali nabízet další kvalitní a spolehlivou službu - zajištění pronájmu plachetnic a motorových lodí a to ve všech světových jachtařských oblastech.

 
Garanci vysoké úrovně služeb představuje v tomto projektu ředitel a majitel partnerské agentury TM Tour, Ing. Jan Vohník, který má za sebou mj 15letou praxi v cestovním ruchu včetně charteru jachet po celém světě a klíčovými osobními kontakty na všechny důležité partnery. Zároveň je sám zkušeným jachtařem s osobními zkušenostmi s jachtingem nejen v tradičních oblastech, jako je Středozemní moře, ale i s Baltem, Severním mořem, Karibikem nebo s Francouzkou Polynésií. Díky tomu je rozhodně osobou s více než dostatečným znalostním potenciálem a věřím, že z této pozice dokáže absolutně vyhovět každému vašemu požadavku.
TM Tour neboli Tailor Made Tour se specializuje na cestování šité na míru potřebám klientů a poradenství v cestovním ruchu. Jsme si vědomi toho, že dnes již nestačí jen nabídnout kvalitní loď za konkurenceschopnou cenu, nýbrž je třeba dodat kompletní službu a tudíž k "lodi" zorganizovat leteckou dopravu včetně letenek, zajistit výhodné ubytování, doporučit trasu nebo třeba zajistit jako zpestření pobytu vstup na golfové hřiště. Samozřejmostí pak pochopitelně je možnost zároveň získat i pojištění kauce, asistenční službu na moři a další doprovodné služby.
Smyslem a cílem naší spolupráce je tedy poskytovat na "míru šité" komplexní služby v oblasti zprostředkování pronájmů lodí. Jsme přesvědčeni, že vaše požadavky uspokojíme beze zbytku a že se k nám rádi budete vracet i v dalších letech.
Těšíme se na vaše poptávky, které můžete formulovat přes stručný dotazník na hlavní straně lode.cz nebo přímo mailem na jvohnik@lode.cz.

Petr Zajiček & Jan Vohník

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>