Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Plavba za odměnu s Povodím Moravy
 
      Dětský den plný zábavy a her v Uherském Hradišti na téma 80 let Baťova kanálu. Vezmi s sebou rodiče, babičku, kamarády a zúčastni se řady soutěží, her, kvízů a atrakcí. Připraveny jsou také další odměny a mnoho dalšího.

 
Povodí Moravy ve spolupráci se Státním okresním archivem si pro malé i velké návštěvníky připravili celou řadu soutěží, her, kvízů, atrakcí a také odměn. Děti si budou moct na udici ulovit zlatou rybku, otestovat své znalosti o Baťově kanále ve vodohospodářském kvízu nebo si vyzkoušet práci ve vodohospodářské laboratoři. Za splnění všech úkolů nejšikovnější děti získají plavbu lodí pro sebe i doprovod. Na dospělé čeká řada zajímavostí o Baťově kanále.

Akce se bude odehrávat na třech sousedících místech, část programu bude probíhat v areálu Povodí Moravy, s. p. na Moravním náměstí, část v přístavišti a část ve Státním okresním archivu na Velehradské ulici.

Tématem společné akce Povodí Moravy, s. p. a Státního okresního archivu je oslava 80 let Baťova kanálu. Obě organizace si spolupráci v rámci tohoto výročí úspěšně vyzkoušely při tvorbě knihy o nejkrásnější moravské vodní cestě - Baťův kanál - Od myšlenky k nápadu.

KDY: sobota 16. června, 10.00 až 14.00

KDE: areál Povodí Moravy, přístaviště, Státní okresní archiv

informace o akci pro rodiny s dětmi k 80. výročí B

Povodí Moravy, s.p.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>