Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
FLEXITEEK - umělý teak pro Vaši loď
 
      1. 12. - FLEXITEEK je vysoce praktickou alternativou pravé teakové podlahy.

 
Je vyroben speciální technologií broušení a jeho povrch i barva jsou téměř nerozeznatelné od přírodního teaku. Flexiteek v sobě spojuje elegantní vzhled teakového dřeva a vlastnosti moderních syntetických podlahových krytin.

Umělý teak je pružný, odolný a velice lehce se čistí. K údržbě umělého teaku lze použít klasické čistící prostředky pro domácnost, což u přírodního teaku není možné. Flexiteek se dodává stočený v ploše s drážkami v černé či bílé barvě, nebo v jednotlivých pásech o šířce 45, 60 a 103 mm. Dále je možné Flexiteek dodat již nařezaný přímo na míru podle přání zákazníka, s nebo bez ukončovacího okraje.

Nespornou výhodou umělého teaku je především jeho nenáročná pokládka bez jakéhokoliv vrtání a také snadná tvarovatelnost. Díky této vlastnosti je možné tvar umělého teaku částečně přizpůsobit tvaru obkládaného povrchu, či mírně zakřivit průběh jednotlivých pásů. K lepení Flexiteeku se skvěle hodí Sikaflex 291, který svou přilnavostí k povrchu a elasticitou ve vytvrzeném stavu zaručuje dlouhodobou těsnost.


Pan Vladimír Navrátil ml. se osobně zúčastnil odborného školení pod vedením expertů ve švédské pobočce firmy Flexiteek International AS.
Při této příležitosti si osvojil celý výrobní proces a naše firma je nyní schopna poskytovat všem svým zákazníkům služby na profesionální úrovni.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat!

AVAR-YACHT

Hl.kancelář / Main office:
areál Veverské Kninice
664 81 Brno-venkov
Czech Republic
Tel. +420 546 428 015 Tel. +420 546 427 304
Fax +420 546 428 075
yacht@avaryacht.cz

www.avaryacht.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>